Vánoce u Lva salónů

Vánoce se blíží, a tak jsme se ve Lvovi rozhodli, že Vám ulehčíme výběr dárků. Přinášíme tipy na naše produkty, které by neměly zůstat bez povšimnutí.

 

Garance doručení do Vánoc u objednávek do 15. 12. 2023. 

 

 

Dermaroller Lva salónů

Dermaroller, v překladu dermatologický váleček, slouží pro tzv. ''mikrojehličkování''. Má totiž na svém válečku zabudované mikrojehly, které při rolování pronikají do vrchní části pokožky. Tím dochází k daleko větší produkci kolagenu, který je důležitý pro pevnost a elasticitu pokožky.

Steve's Shampoo For Everything

Šampon na vlasy a vousy pro každodenní použití od české značky Steve. Díky arganovému oleji a extraktu z aloe vera obsahuje mnoho pro vlasy prospěšných látek.

Bluebeards Revenge Cut-Throat shavetta na holení

Holicí strojek typu shavetta od Bluebeards Revenge. Je podobný břitvě, ale s tím rozdílem, že je na klasické výměnné čepelky a tak se nemusíte starat o obtahování nebo broušení.

2měsíční kúra na růst vousů

Dokonalá kombinace přípravků pro růst vousů, které zaručí maximální efekt! Kombinace doplňku stravy Beardroids a séra na růst Beard Doping je naprosto ideální.

Dřevěný kartáč na vousy Lev Salónů

Kartáč z kančích štětin je nejen ideálním pomocníkem na rozčesávání a úpravu vousů, ale navíc díky němu lépe zapracuješ produkty do své hřívy. 

 

 

Využít můžete také naší kategorii Dárky a pokud chcete Vánoce letos slavit beze stresu, můžete zkusit rovnou nějakou dárkovou sadu a neřešit tak ani balicí papír! 

Těšíme se na Vaše objednávky!

 

Hezké svátky přeje tým Lva salónů Návrh bez názvu (4)